dijous, 6 d’octubre del 2011

Supose que les coses van així

Nada nuevo bajo el sol. Hi hagué una fornada d’espècies, degué vindre un meteorit i les exterminà; en sorgiren d’altres, degué vindre una glaciació que deixà erts els trilobits; molt després vindríem nosaltres —després de triomfar sobre no sé quants homos—, i tard o d’hora la dinyarem i altres éssers vindran. Mentre ella talla una albargina, pensa en quantes dones, en la llarga línia del temps, han tallat albargines exactament de la mateixa manera. Sí, els enamorats de l’Antiga Grècia se somreien mirant-se als ulls igual que tu pots fer-ho ara. Les coses van així. ¿O potser a voltes hi ha un desfasament entre com se suposa que han d’anar les coses i com van en realitat?
«Guess Things Happen That Way» «Supose que les coses van així»
Well you ask me if I'll forget my baby. I guess I will, someday. I don't like it but I guess things happen that way. You ask me if I'll get along. I guess I will, someway. I don't like it but I guess things happen that way.
Em preguntes si oblidaré la meua xica Supose que ho faré, algun dia. No m’agrada però supose que les coses van així. Em preguntes si ho superaré Supose que ho faré, d’alguna manera. No m’agrada però supose que les coses van així.
God gave me that girl to lean on, then he put me on my own. Heaven help me be a man and have the strength to stand alone. I don't like it but I guess things happen that way.
Déu em donà aquella xica perquè fóra el meu suport, Llavors em deixà a la meua sort Senyor ajuda’m a ser un home A ser prou fort per a estar sol. No m’agrada però supose que les coses van així.
You ask me if I'll miss her kisses. I guess I will, everyday. I don't like it but I guess things happen that way. You ask me if I'll find another. I don't know. I can't say. I don't like it but I guess things happen that way.
Em preguntes si trobaré a faltar els seus besos. Supose que sí, que cada dia. No m’agrada però supose que les coses van així. Em preguntes si en trobaré una altra. No ho sé, no t’ho sé dir. No m’agrada però supose que les coses van així.

1 comentari:

MEQUETREFE ha dit...

Què regran era Johny Cash!. Les coses no van com haurien d'anar.