dimecres, 17 de setembre del 2008

Sam, toca-me-la


No! El blog no s’ha mort! Disculpeu estimats lectors, i sigueu benvinguts després d’aquesta llarga absència (a Les Bahames no hi havia Internet).

Molts dels qui voleu tocar la guitarra o voleu aprendre’n, sou usuaris de pàgines de tabulatures (ço és, partitures xifrades) com Ultimate Guitar, La Cuerda, o d’altres, on vos ensenyeu a tocar la música dels vostres (nostres) ídols. També hi ha un bon grapat de mestres de la guitarra que pengen lliçons valuosíssimes a Youtube, i que ens fan passar una bona estona. Doncs bé, hui vull fer un homenatge a aquest home que toca, canta i explica divinament com tocar eixes cançons. S’ho pren molt seriosament, i això, tenint en compte que no cobra un euro, és admirable. Ací el teniu interpretant Have you ever seen the rain. Als fòrums s’han rist d’ell, potser, per ser tranquil·lot i un poc inexpressiu quan parla. L’enveja és molt roïna.

Aprofite l'avinentesa per ensenyar-vos aquesta pàgina de lliçons de guitarra, on el crac sol penjar els seus vídeos, que no tarden tant a carregar-se com a Youtube. La web està en la nostra llengua, motiu d'alegria, i el seu nom, Tocamela, és força evocador, no ho trobeu? Les lliçons són tant de cançons en català com en castellà o anglés, i els mestres, de tots els gustos.