dijous, 27 de gener del 2011

El bé i el mal, el sí i el no

Veig que la tele anuncia una altra sèrie adolescent sobre vampirs. El mal está entre nosotros, diuen, i a la vampira ―la guapa de la sèrie― se li encenen uns ulls verds que fan més riure que por. Pense que que fàcil, si el bé i el mal foren apartats tan distingibles; si les relacions entre les persones es reduïren a això; que poguérem dir esta persona és bona o esta és roïna; que fóra tan fàcil dir que sí o dir que no. La realitat, però, és molt més insuportable.

2 comentaris:

maria ha dit...

i on queda el risc a poder equivocar-se? jo crec que sense eixe xicotet temor les relacions personals no serien el mateix...

Speaker ha dit...

Quant a les relacions, llig si vols relacions humanes. Em referisc simplement que la vida i les persones són molt més complexes i fan més por que la simplificació bé/mal de les pel·lis, per molt sinistre i acollonant que siga este mal.

La por o temor real, des de la meua experiència i per xicotet que siga, no sol portar res bo en cap context.

De tota manera, els apunts amb l'etiqueta apunts ràpids estan descontextualitzats i és fàcil que jo escriga pensant una cosa i que no s'entenga res, o que a qui llig li suggerisca un altra.

Però també té gràcia, això.

Benvinguda a este blog i gràcies pel comentari