dissabte, 18 d’octubre del 2008

That's alright mama



Dissabte passat vaig estar al Blues Ville de Palma de Mallorca, un pub que es caracteritza pel fet d’acollir 364 concerts a l’any (!). Estàvem un amic i jo veient l'espectacle de la banda El último café, que feia versions de clàssics del rock’n’roll. Tot i que arribí tard a peu d'escenari, vam tindre temps d'endur-se la grata sorpresa d’escoltar interpretar Rock this Town, original dels rockabillies nordamericans Stray Cats, junt amb altres èxits com Blues suede shoes.
Arran d'açò vaig tafanejar per la xarxa, i resulta que l’artiste francés Johnny Halliday, de qui vam parlar fa ben poc, va armar als anys huitanta un sarau anomenat Les Enfants du Rock, durant la seua estada a Nashville, en què va compartir escenari amb grups del terreno, entre ells els Stray Cats. That’s alright mama, del rei del rock. Vos passe el vídeo que immortalitza el moment.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Querido Josep: adjuntaré una imagen del artículo en cuanto supere los '90 que se han instalado en mi casa (no internet) y pueda subir la foto, que la tengo hecha, a photobucket.

Pero si te veo en persona, hasta te regalo el artículo.

Abrazos

JM

Unknown ha dit...

ei,

tens un meme esperan-te al meu blog. intenta-ho!