dimarts, 12 de juliol del 2011

Malnom al Feslloch



Torne del Feslloch, del festival de música en valencià de Benlloch, amb ganes d’haver-m’hi quedat una setmana més. És un regal que per només 25 euros tingues 3 dies d’acampada i de concerts, teatre, presentacions de llibres, piscina debades, tallers i activitats lúdiques (jo estava en el grup guanyador del «Trivial valencià», no podia ser altrament). El festival m’ha servit per a conéixer millor l’escena musical en valencià, per presenciar el directe de bandes que havia sentit gens o molt poc, i també per a retrobar-me amb l’experiència festivalesca (o festivalera?), que des de fa un parell d’anys no xafava. Sobre això, Andreu Laguarda, de Rapsodes, va dir que el Feslloch és com el Viñarock, però mola molt més perquè no has de fer tanta cua per a pixar. Ausades que té raó, però mola més per moltes altres coses!

Però vaig al gra, al pla musical. De tots els bons directes que vaig presenciar (la bogeria d’Sva-ters, l’espectacle de versions d’Arthur Caravan, el heavy metal d’Enderrocks, el bon rotllo de Rapsodes i Agraviats…), destaque l’actuació de Malnom, un grup de rock de Vila-real que per a mi ha sigut la revelació del festival. Em va seduir el seu rock contundent i alhora melòdic, que sonava modern; la presència i l’actitud del vocalista, la versatilitat i el domini de l’instrument del guitarrista (l’únic del festival que gastà la tècnica del tapping). Fossant per la xarxa em trobe que des de la web de la banda es pot escoltar i descarregar íntegrament el seu disc, així que podré continuar gaudint de la seua música. Ací teniu el tracklist:


No vull ser
Ja estic arribant
Estripa'm
Amb cor
Svetlana
L'habitació
Res
Que tinguem sort (Lluís Llach)
Ací no estic sol
Fidel
Neu

3 comentaris:

MEQUETREFE ha dit...

No coneixia aquest festival de música.Me l'apunte per al proper any.
Sva-ters i enderrock ja els havia escoltat. M'agraden. I els malnom sónen prou bé.

reyes ha dit...

MALNOM el millor grup del festival, junt a NEW YORK SKA JAZZ! Sonen de putissima mare!

Anònim ha dit...

Malnom és clarament el millor gruo de rock de parla catalana que hi ha actualment, però malauradament al País Valencià pareix ser que a la gent tan sols li agrada el ska...ja que a mi també m' agrada però la veritat es que es fa cansino tants grups iguals... per això s' agradeix un grup de rock i de tant nivell com malnom