dimecres, 28 de novembre del 2007

Nessun Dorma

Mireu com se'ls va quedar la cara als membres del jurat del programa Britain's got talent (la seua versió del Operación Triunfo) quan entrà en acció aquest venedor de mòbils de Bristol, Paul Potts. Feu una ullada al vídeo i digueu-me si no us ha conmogut, almenys, una miquiua.


Paul Potts - Nessun Dorma
Uploaded by oggys

Ací teniu un parell de vídeos seus on canta alguns clàssics del gènere.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No està mal del tot, pero tot venut des del format televisiu.. en els canvis de toma per veure lo impressionat que ha quedat el guapísim jurat, q colpidor,oh!
On estiga l'opera de de veres...aci et deixe a Placido Domingo
http://www.youtube.com/watch?v=2RdJmqLrsbo

Però per actuació que em conmou, prefereixc la més desconeguda àrea "vesti la giubba" de l'òpera "Pagliacci" interpretada per Pavarotti. On fa el paper d'un pallasso q es prepara per fer una actuació on li alcen a la novia, situació que sospita que li passa a la vida real amb la mateixa dona com a protagonista(i molt encertadament). Aquesta paradoxa d'interpretar una qüestió tan dolorosa en clau d'humor el tortura en els camerins... pensant que mentre ell pateix, el públic es riura de la seua situació mentre ell sols podrà esboçar un estúpid somriure.
Cal afegir que Pavarotti li dona un dramatisme inigualable...
http://www.youtube.com/watch?v=Ky271W94VHA

Speaker ha dit...

Home, hehehe, ací tenim l'opinió de l'expert! Si ho comparem està clar que no hi ha parangó. No puc sinó subscriure tot el que has dit, amic.

De fet el que crida l'atenció precisament el format, un programa on van tot tipus de personatges, que hi haja aquest, amb evidents dons per a la música, com a mínim crida l'atenció. De tota manera, també he pensat que és ben probable que el jurat ja sabera amb qui s'enfrontaven, i que tot estiguera preparat; inclús les cares que posen.
En fi, no deixa de ser una curiositat
Salut!

Anònim ha dit...

jee, acabe de legir la resposta hui... com es nota q anem de cul per aquestes dates, tu tampoc escrius res... Bon Nadal amic! i a vore si quedem per fer-se'n una algun dia d'aquestes festes nadalenques.Adèu

Eco Taronja ha dit...

Xe, a mi si que m'ha emocionat un poc, està vist que allà on vages i veges, pots trobar alguna cosa interesant

Speaker ha dit...

Aii! És que estava fora Joanet! Ahir vaig arribar d'un llarg viatge. En quant em situe torne a escriure amic, i us conte cosetes interessants de Turquia!

These days I've been abroad, that's why I haven't posted anything! As soon as I rest and I'm established, I'll write again many interesting things about Turkey!

Unknown ha dit...

No tiene nada que ver con la versión de Pavarotti, pero me ha gustado mucho. Cada vez que escucho esta canción se me pone la carne de gallina. Un saludo!