divendres, 16 de novembre del 2007

Lamenta ser espanyol

Heu provat mai de fer una reflexió crítica dels costums i la idiosincràsia del vostre país, del caràcter, del tarannà, de l’educació i inclús dels horaris de vida dels seus habitants? Si compareu tot això amb la situació a altres països amb cultures diferents, ix la vostra cultura benparada? Sembla ser que hi ha qui, en fer aquest exercici, n’ha tret conclusions si més no sorprenents... El debat queda obert.

Have you ever thought critically about the customs of your country, its people’s temper and its idiosyncrasy? Ever thought about your habits, your countrymen timetables? If you compare all this with other countries with different countries and cultures, does your culture come out victorious? It seems that there is somebody who has carried out this exercise, and it has led him to surprising conclusions... He regrets being Spanish

2 comentaris:

Lupe ha dit...

Ei, no sé si plorar o riure.En això de que a Espanya no es dorm, no sé on viu aquest home. La cara de l'altra, no te preu.
Salutacions.

Speaker ha dit...

Ja ho crec... hehe. La seua pinta d'excèntric no passa desapercebuda.

L'altre dia comentava amb un amic que, clar, hi ha molta gent que no pot sopar a les vuit perquè encara està treballant o va de camí a casa. Així que si ell s'ho pot permetre... Ell em va comentar que Dragó està precisament criticant tot això, no només actituds del tipus eixir de festa fins les 7, que és el que em venia al cap a mi (perquè serà...:S)sinó els horaris de les empreses i botigues i del país en general. Avui mateix no he pogut comprar-me el bitllet multi viatge del bus perquè a les 15h l'estanc és tancat. M'he sentit un poc Dragó...

D'altra banda, no sé si es creu tot el seu discurs o simplement es val de l'exageració per cridar l'atenció i fer una miqueta de "show".